AdfærdsTV

 

 

HVAD ER Adfærdstv?

AdfærdsTV er alt fra 2 - 30 minutters komprimeret viden om, hvordan adfærd kan skabe resultater, og hvordan du konkret kan arbejde med adfærden for at opnå dine ønskede resultater. AdfærdsTV kommer til en start i form af webinarer, og vil efterfølgende blive fulgt op af små tutorials og træningsteknikker - alt sammen helt gratis for dig

Hvorfor er det relevant?

Det er relevant fordi, vi ofte fokuserer mest på at sætte den rette struktur og de rigtige processer, systemer og modeller, men uden den rette adfærd lykkes vi ikke.

udvalgt WEBINAR

Se eller gense webinaret afholdt sammen med Carsten Møller Sørensen fra Fyns Kran Udstyr. 

På webinaret sætter vi fokus på, hvordan du håndterer en kritisk forandringsproces i en organisation, hvor forandringer er noget, de ansatte for alt i verden gerne vil undgå. Vi giver dig råd til hvilke værktøjer, du kan anvende i sådan en situation, og vi stiller skarpt på, hvordan du skaber den adfærd, der er essentiel for, at du når i mål med din forandringsproces.

Webinar Fyns Kran Udstyr 070421

tidligere webinarer

Tilmeld dig næste webinar 0.1

TILMELD DIG NÆSTE WEBINAR: 

ASG webinar 210421

I samarbejde med ActionSportGames: Sådan vender du en ledelseskrise til en adfærdsudvikling

På webinaret får du blandt andet indblik i, hvordan du kan komme styrket ud af en ledelseskrise, indsigt i det mest hyppige reaktionsmønstre vi har, når vi går skævt af hinanden, inspiration til hvordan tackle og navigere i risikofyldte dialoger, samt hvordan det at arbejde målrettet med fakta er blevet en forretningsmæssig vigtig adfærd. 

Webinar Fyns Kran Udstyr 070421

I samarbejde med Fyns Kran Udstyr: Sådan kommer du i mål med forretningskritiske forandringer

På webinaret stilles der blandt andet skarpt på, hvordan du kan skabe tillid på arbejdspladsen, hvilken afgørende betydning interne ambassadører kan have under en forandringsproces samt hvordan du kan arbejde med personlig motivation. Fyns Kran Udstyr fortæller også i dette webinar, hvordan de lykkedes med at implementere et forretningskritisk system, Microbizz fra Ventu, på et tidspunkt hvor de faktisk ikke havde overskuddet. 

Webinar 24.03.21 m. KPMG

I samarbejde med KPMG: Fra utraditionelt forretningsområde til intern global hub

På dette webinar kan du høre mere om, hvordan psykologisk tryghed, kundefokus, learning-by-doing og ikke mindst træning, var essentielle adfærdselementer da KPMG vækstede et helt nyt forretningsområde, der var radikalt anderledes end hvad branchen tidligere havde arbejdet med.

Webinar m. TV2 Regionerne

I samarbejde med TV2 Regionerne: Corona eller ej - projekterne skal stadig leveres

Hvordan lykkes man med et projekt, når der er mere end 700 stakeholders, en coronanedlukning og alt pludseligt bliver virtuelt arbejde? Det kan du høre mere om i dette webinar, og ikke mindst hvilken adfærd der er afgørende for, at projektet stadig kommer i mål.

Webinar Få succes med projekter

Webinar: Få succes med projekter - Lær 3 færdigheder der øger dit teams resultater.

På dette webinar dykker vi ned i en af Crucial Learnings træninger: Afgørende Indflydelse. På webinaret stiller vi skarpt på 3 færdigheder, du kan anvende for at øge den indbyrdes ansvarlighed på arbejdspladsen, opdage GAP'et mellem forventninger og leverance og hvordan du gennem motivation kan lukke GAP'et.

Webinar_adfærd i effektiv projekteksekvering 0.2

Webinar: Adfærd i effektiv projekteksekvering

Hvordan opnår I, ikke bare personlig ansvarlighed, men 200% ansvarlighed der gør at alle på arbejdspladsen tør italesætte, hvis noget ikke stemmer overens, hvis tidsplanen begynder at skride, eller hvis forventninger vs. realitet ikke passer sammen? Og hvilket betydning har det for en effektiv projekteksekvering? Dette sætter vi fokus på i webinaret her.

Webinar Speak Up To Move Forward

Webinar: Seks afgørende dialoger der kan sikre dig succes i 2021

Skærmbillede 2021-03-03 kl. 11.54.12

.

kommende webinarer

Så snart vi er klar med vores næste webinar, vil det blive annonceret her. 

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, og få direkte besked i din indbakke.

Ja tak, jeg vil gerne have direkte besked i indbakken

Kalender adfærdstv webinar 0.2