Den Værdiskabende Konsulent

 


 

Træning af konsulenter og specialister

Konsulenttræning rettet mod senior specialister og erfarne konsulenter 

Den Værdiskabende Konsulent er en 360 graders uddannelse af jeres specialister og konsulenter. 

Specialister og konsulenter har en afgørende og vigtig rolle i samarbejdet internt i organisationen og eksternt med kunderne, og det kræver de rette værktøjer at skabe værdi til forretningen - både kundens og jeres egen. 

Det lærer I med denne uddannelse, som er praksisnær og anvendt med succes bl.a. i en række mellemstore og store danske virksomheder og konsulenthuse og giver jer:

  • Øget effektivitet 
  • Øget kundetilfredshed 
  • Større jobglæde 
  • Et fælles sprog og metodeværk 

COLOURBOX26301012-komprimeret

de 5 s'er

Uddannelsen giver specialister og konsulenter værktøjerne til at sætte deres kompetencer og viden effektivt og professionelt i spil internt i organisationen og eksternt med kunderne via modulerne personligt lederskab, facilitering, præsentationsteknik, forretningsforståelse & værdiskabelse og forandring. 

De 5 S'er dækker:

  • Selvledelse
  • Stærk facilitering
  • Storyboard præsentation
  • Speak Value
  • Støt Forandringen

 

Skal vi tage en uforpligtende samtale? Kontakt os her

Effektiv læring i et fleksibelt format

Den Værdiskabende Konsulent giver dig 5 stærke moduler. Uanset om træningen foregår live-online eller live in-person, lærer deltagerne færdighederne gennem undervisning, refleksion, øvelser og coaching.

 

 

Computer og iphone 1
COLOURBOX35413918-komprimeret

en værdiskabende konsulent skaber resultater

 

"Konsulenter, der gennemgår Peak Balance’s træningsforløb, oplever at kunne indgå i deres kundedialog på en helt ny måde. Det gør dem attraktive for kunden at sparre med, fordi de er bedre i stand til at kunne forstå kundens forretning og situation. Det oplevede jeg som konsulentchef hos Columbus IT i mit samarbejde med Peak Balance, og derfor arbejder vi også her hos Microbizz sammen igen."

- Dan Aggerholm, COO @ Microbizz (Ventu A/S)

Er der noget du gerne vil høre mere om? 

Eller er du klar til at gå i gang med det samme? Uanset hvad din situation er, så er du velkommen til at kontakte os her til en uforpligtende samtale. 

Nyhedsbrev-1