salgstræning

 


 

Det komplekse vidensbaserede salg

DET KOMPLEKSE VIDENSBASEREDE SALG

Sælgerens rolle er under konstant forandring og kræver i dag en meget fleksibel tilgang til kunderne. 

Har I fuldstændig styr på jeres Sales Operating Model, sådan at I har styr på alle områder af jeres salg og salgsledelse? Vi hjælper jer med at gennemgå områderne i jeres Sales Operating Model, så vi sikrer, at fundamentet for sælgernes adfærd og succes er på plads. 

Herefter hjælper salgsuddannelsen med at sikre, at I maksimerer sælgernes effekt ved at ændre sælgernes adfærd, så I kan tale forretningsværdi gennem bl.a. at udfordre kunderne. 


COLOURBOX32776520

UDDANNELSE I TRE MODULER

Når kunder i dag selv henvender sig, så har de allerede brugt tid på at sætte sig ind i egne behov samt de ydelser, der tilbydes i markedet, hvorfor de typisk er over 50% igennem købsprocessen. Det kræver en anden tilgang til at håndtere kunden, lige netop der hvor de er i processen. 

De tre moduler følger livscyklussen i et salg og sikrer jer den rigtige tilgang i alle faser:

  • Initiate Sales
  • Qualify Sales
  • Winning Sales

 

Skal vi tage en uforpligtende samtale? Kontakt os her

Billede slide 3

INITIALE SALES

På det første modul arbejder vi med salgskonsulentens fundament og mindset. 

Vi introducerer salgsprocessen og det bærende mindset i hele processen og lærer at bruge de værktøjer, der hjælper med at overkomme personlige forhindringer, opbygge et proaktivt og personligt lederskab samt øge forretningsforståelsen og værdiskabelsen.

På andet modul går vi i dybden med facilitering af salget og salgsprocessen. Vi arbejder med behovsanalysen og opbygning af business case og ROI, og vi lærer at forstå beslutninger og ressourcer i kundens organisation.

QUALIFYING SALES

WINNING sales

På det  tredje modul lærer vi at planlægge præsentationen, og hvordan den opbygges på optimal vis. Vi arbejder med at præsentere løsningen og afslutte salget samt at anvende key account management i arbejdet med dine kunder.

Effektiv læring i et fleksibelt format

Salgstræningen giver dig 3 stærke moduler. Uanset om træningen foregår live-online eller live in-person, lærer deltagerne færdighederne gennem undervisning, refleksion, øvelser og coaching.

 

 

 

Computer og iphone 1
COLOURBOX35413918-komprimeret

trænede sælgere skaber resultater

 

I have seen the effect of Peak Balance’s sales training when I was working at Valcon, so it was only natural to once again engage with Peak Balance here at IIH Nordic to further build on our sales competencies”.

- Graham Nesbit, Head of Commercial Strategy @ IIH Nordic

Er der noget du gerne vil høre mere om? 

Eller er du klar til at gå i gang med det samme? Uanset hvad din situation er, så er du velkommen til at kontakte os her til en uforpligtende samtale. 

Nyhedsbrev-1