Viden om forandring og transformation

 

 

Whitepapers

Change Management (10x). 0.2

10X STØRRE PÅVIRKNING PÅ FORANDRINGER - CHANGE MANAGEMENT

Studierne dokumenterer, at de, der forudsigeligt og kontinuerligt lykkedes, ikke adskiller sig fra andre på decimaler. De adskiller sig eksponentielt. De, der forstår at implementere de 6 kilder til forandring, er op til 10X bedre til at opnå markante og vedvarende forandringer. 

I en verden i konstant forandring, hvor innovation, agile, vækst og high-performance står øverst på mange lederes agenda, hvad ville det betyde for jeres resultater, konkurrencedygtighed, kultur og trivsel, hvis I kunne mestre change management? 

Download Change Management

Position papers

AFGØRENDE INDFLYDELSE - NEW SCIENCE OF LEADING CHANGE - UDGIVET MED MIT SLOAN

Set fra en virksomheds perspektiv er de fleste vedblivende problemer, uanset hvor forskellige de måtte se ud, grundlæggende de samme. Om det f.eks. er en anstændig, men ikke fantastisk, arbejdsulykkestatistik, forsinkede produktlanceringer eller acceptable, men ikke best-in-class, produktionsmetoder, så er de ens. De fleste problemer, der i årevis modstår alle forsøg på at blive løst, gør det, fordi vi mangler evnen til at øve indflydelse. Helt præcis mangler vi evnen til at ændre menneskelig adfærd.  

Crucial Learnings forskere har brugt de sidste 30 år på at udvikle en forandringsmodel og -værktøj ud fra vores arbejde i mere end halvtreds forskellige selskaber; i arbejdet med dem, der evner at øve indflydelse; i arbejdet med praktikere, der har løst problemer på national og international skala; og i arbejdet med det materiale, som de bedste lærere har produceret gennem de sidste 50 år. 

Målet med vores undersøgelser var at knække koden til menneskelig indflydelse. Og vi nåede målet. Nu deler vi, hvad vi har lært gennem denne lederudviklingsproces, der gør det muligt for andre at skabe afgørende udvikling og gennembrud i deres egne organisationer. Vi har udviklet den prisbelønnede træning Afgørende Indflydelse

Se hvad den kan gøre for jeres resultater. 

 

Download Afgørende Indflydelse

Influencer 2.0 visual

Adfærdstv

WEBINAR I SAMARBEJDE MED ASG: SÅDAN VENDER DU EN LEDELSESKRISE TIL EN ADFÆRDSUDVIKLING 

På webinaret får du blandt andet indblik i, hvordan du kan komme styrket ud af en ledelseskrise, indsigt i det mest hyppige reaktionsmønstre vi har, når vi går skævt af hinanden, inspiration til hvordan tackle og navigere i risikofyldte dialoger, samt hvordan det at arbejde målrettet med fakta er blevet en forretningsmæssig vigtig adfærd.

 

ASG webinar 210421

WEBINAR I SAMARBEJDE MED FYNS KRAN UDSTYR: SÅDAN KOMMER DU I MÅL MED FORRETNINGSKRITISKE FORANDRINGER

På webinaret stilles der blandt andet skarpt på, hvordan du kan skabe tillid på arbejdspladsen, hvilken afgørende betydning interne ambassadører kan have under en forandringsproces samt hvordan du kan arbejde med personlig motivation. Fyns Kran Udstyr fortæller også i dette webinar, hvordan de lykkedes med at implementere et forretningskritisk system, Microbizz fra Ventu, på et tidspunkt hvor de faktisk ikke havde overskuddet. 

 

Webinar Fyns Kran Udstyr 070421

TIPS OG TRICKS

Thumbnail_changemanagement_transformation

LÆR OM DE 6 KILDER TIL FORANDRING, DER KAN LØSE ETHVERT ORGANISATORISK PROBLEM, NÅR DE SÆTTES RIGTIGT I SPIL

 

LÆS ARTIKLEN OM CHANGE MANGEMENT HER