Viden om sund high performance
 

Whitepapers

Silence Fails 0.1

EKSEKVERING/PROJEKTEKSEKVERING - 5 OMRÅDER, DER ER AFGØRENDE FOR EN EFFEKTIV EKSEKVERING

Studiet i dette whitepaper kommer frem til, at ledere markant kan øge deres organisations evne til at eksekvere på forretningskritiske projekter og initiativer ved af fokusere på fem afgørende områder for effektiv eksekvering. Studiet viser også, at større effektivitet i hvilket som helst af de fem områder øger projektets succesrate med 50-70%.

Download Silence Fails

Silence Kills

KULTUR - LIVSFARLIG ADFÆRD I SUNDHEDSSYSTEMET - 7 AFGØRENDE DIALGER DER REDDER LIV

Studiet dokumenterer de udfordringer, der er, og samtidig identificerer det også de afgørende dialoger, der er sværest at tage, men som også er helt essentielle for sundhedspersonalet at mestre.  

Studiet viser en klar sammenhæng mellem kvaliteten af de afgørende dialoger og medicinske fejl, patientsikkerhed, kvalitet, personalets engagement, medarbejdertilfredshed, ekstra indsats og personaleomsætning. 

Download Silence Kills

Position papers

FORANDRING -  THE HUMAN SIDE OF CHANGE

En ting er sikkert, når vi taler forandring: mennesker vil modsætte sig!  

Uanset om det er tilfredse ledere, der ikke ser nogen grund til at lave mere ravage en højst nødvendigt, eller det er de skeptiske mangeårige ansatte, der har set utallige iniviativer fejle, eller bekymrede medarbejdere, hvis job er i fare, så er modstand en helt almindelig og ødelæggende del af enhver forandringsproces. Men på trods af den brede modstand er der forandringprocesser, der har stor succes. Hvad gør de anderledes? 

Download The Human Side of Change

The human side of change

TAVSHED KOSTER -  ELIMINATING CULTURES OF SILENCE 

Kan store fejl, der fører til ulykker, undgås og hvordan? Desværre er det sådan, at op til enhver stor fejl er der interessenter og ansvarlige, der helt tydeligt så faresignaler men alligevel ikke sagde noget. Og det sker i organisationer i hele verden.  

Crucial Learnings forskning viser, at der er 5 nøgleproblemer, som, hvis der ikke tages korrekt hånd om dem, leder til fejl i udførelsen og eksekveringen eller endnu værre, de leder til ulykker. De fandt også ud af, at 90% af virksomheder regelmæssigt står med et eller flere af disse nøgleproblemer.  

Den gode nyhed er, at de organisationer, der håndterer de 5 nøgleproblemer, forandrer en kultur af tavshed til en med ærlighed og effektiv kommunikation. En kultur hvor de eliminerer potentielle fejl, som kan føre til katastrofer, og dermed redder liv. Og i en lidt anden målestok: hvad ville det kunne gøre for alle de fejlede projekter og forandringsinitiativer i virksomheder? 

Download Eliminating Cultures of Silence

Eliminating cultures of silence

FOUR CRUCIAL SKILLS OF A HIGH-PERFORMANCE -CULTURAL OPERATING SYSTEM

I dette position paper får du indsigt i, hvordan en kultur baseret på velfungerende operativt system er afgørende for en organisations success eller nedgang. 

 

 

Download Four Crucial Skills of a High-Performance

Four Crucial skills

E-bøger

e-bog how to lead virtual teams

E-BOG: HOW TO LEAD VIRTUAL TEAMS - SKILLS TO PUT PEOPLE FIRST

Hvordan sikrer man, at virtuelt arbejde ikke leder til kulturer af stilhed og en siloopdelt organisation? Og hvordan sikrer man, at distancen mellem ens ansatte ikke påvirker relationerne og resultaterne? 

Dette giver vi vores bud på i denne e-bog. 

Download How to Lead Virtual Teams

Download_Distance_is_destroying_dialogue

E-BOG: DISTANCE IS DESTRYOING DIALOGUE

Få seks tips til hvordan du undgår at engagementet falder og deadlines overskrides, ved at forbedre dine og dit teams evne, til at tage svære dialoger online.

Bagsiden af virtuelt samarbejde er, at vi ofte undlader at adressere high-risk emner og tage de svære og/eller følelsesbetonede dialoger.

Men resultaterne lider, hvis ikke vi tør det og gør det!

Download vores e-bog herunder og få indsigt i, hvordan du mestrer de afgørende dialoger virtuelt.

Download Distance Is Destroying Dialogue

Speak_up_to_move_forward_computer

E-BOG: SPEAK UP TO MOVE FORWARD

Organisationer der ikke kun overlevede, men kom styrket igennem 2020, mestrede én afgørende kompetence, som deres konkurrenter ikke gjorde - evnen til at tage de afgørende dialoger, også selvom det var bag en skærm.
 
I vores e-bog kan du læse mere om hvilken adfærd, der er essentiel for at vi kan adressere følelsesbetonede eller high-risk emner, samt hvilke seks afgørende dialoger der kan være med til at optimere jeres resultater i 2021. 

Download Speak Up To Move Forward

Adfærdstv

WEBINAR I SAMARBEJDE MED ASG: SÅDAN VENDER DU EN LEDELSESKRISE TIL EN ADFÆRDSUDVIKLING

På webinaret får du blandt andet indblik i, hvordan du kan komme styrket ud af en ledelseskrise, indsigt i det mest hyppige reaktionsmønstre vi har, når vi går skævt af hinanden, inspiration til hvordan tackle og navigere i risikofyldte dialoger, samt hvordan det at arbejde målrettet med fakta er blevet en forretningsmæssig vigtig adfærd.

ASG webinar 210421

WEBINAR:

På dette webinar, kan du høre Joseph Grenny, medstifter af Crucial Learning, og Emily Gregory, VP of Development diskutere følgende: 

  • Hvad der udskilte succesfulde organisationer i 2020 
  • De 6 mest afgørende dialoger du skal være opmærksom på for at lykkes i 2021
  • Hvilke evner indenfor Afgørende Dialog der er essentielle for at forblive agil i en krise og efter
Webinar Speak Up To Move Forward